Professionele haarproducten van Wella

De gekozen producten zijn niet toevallig die van Wella. Reeds meer dan 125 jaar kent Wella succes en werkt het in nauw partnership met salons en haarkappers. Wella staat voor innovatie en veiligheid en biedt kwaliteitsproducen voor haar- en hoofdhuidverzorging. De salonproducten worden speciaal ontwikkeld voor een superieure verzorging en styling.

 

System Professional

System Professional
Het meest exclusieve verzorgingsmerk in het porfolio van Wella voor de meest persoonlijke en individuele behandelingen voor elk haartype. Biedt een volledig gepersonaliseerd en flexibel haarverzorgingsysteem dat alle relevante verzorgingsvoordelen van verschillende niveaus van haar en hoofdhuid combineert.

Koleston Perfect

Koleston Perfect
Ideaal voor een intense heldere kleur, voor een oplichting of voor een langdurige kleuring met een grijsdekking tot 100%. Er kan gekozen worden uit een onovertroffen gamma met 118 rijke en levendige tinten gaande van natuurlijke tot briljante rood- en koperkleuren.

Illumina Color

Illumina Color
Illumina Color zorgt voor lumineuze en natuurlijke kleuren. Een permanente kleuring voor een natuurlijk resultaat, lumineus en puur ongeacht de lichtbron. Een superieure haarbescherming met grijsdekking van 100% met een transparant resultaat. Illumina beantwoordt aan de nieuwste tendensen op vlak van kleur met de koelere tinten.

Color Touch

Color Touch
Semi-permanente kleuring zonder ammoniak voor een zachte eerste ervaring met kleuring, te kiezen uit 51 natuurlijke tinten of tinten met een warme weerschijn. Camoufleert witte en grijze haren door een natuurlijke, schakerende afwerking zonder bijgroei.

Professional Styling

Professional Styling
Elke look, en zeker in het geval van gekleurd haar, moet gestyled worden om volledig tot uitdrukking te komen, hierdoor creëer je een eigen stijl. De kwaliteitsvolle Wella Professional stylingproducten zijn hiervoor speciaal ontwikkeld.

Blondor

Blondor
Voor een optimale ontkleuring/verlichting met duidelijke betrouwbare resultaten. Voldoet aan alle behoeften van blonde lokken, mèches, balayages enz...

Ik koop mijn haarproducten steeds bij Danny en ben hier zeer tevreden over.
Mevr. Hilde Engels

Wella